Амбелос вина на винској вечери - "IMPULS WINE NIGHT"

Овај Пројекат имплементира Регионална агенција за економски развој Шумадије и Поморавља заједно са партнерима Градом Крагујевцем, Општином Топола, Удружењем винара Шумадије и Центром винске културе – WIneQ.
“IMPULS WINE” финасира Швајцарска агенција за развој и сарадњу - СДЦ кроз РРДС програм подршке руралном и регионалном развоју у републици Србији, а спроводи га конзорцијум партнера НИРАС Пољска, Рурални форум Пољске и Partner Soultions.
У љупком амбијенту Мезесторана Двориште окупила се екипа љубитеља вина, а разговор о најразличитијим темама пратила су изузетна вина из Шумадије, винарија Змајевац, Арсенијевић, Величковић и Амбелос (Манастир Копорин) и одабрана храна креирана у кухињи Дворишта.
Снажну завршницу овој вечери и велики утисак на све присутне госте оставило је, према речима присутних ,,освежавајуће и опојно“ вино Прокупац 2017, Винарије Амбелос у дуету са изванредно сложеним специјалитетом “Султановом слашћу” – пиреом од плавог патлиџана са јунећим гулашом. Ово јело истакло је све ароматске комплексе нашег вина и употпунило уживање у њему.

Пратите нас

© 2018 ambelos vinarija

Please publish modules in offcanvas position.